Goji uoga – 1 vnt., plikomis šaknimis, vienmetis sodinukas. Veislė Korean Big
2,00 €
Vaisiai: Turtingos vitaminais, geležimi, cinku, variu, stiprina imunitetą. Uogos labai skanios, saldžiarūgštės, idealios vartoti šviežias, džiovintas, arbatoms ar desertams.
Derėjimas: Goji uoga dera nuo liepos iki spalio, paprastai trečiaisiais metais po pasodinimo. Žiedai pasirodo pavasarį ir pritraukia vabzdžius apdulkintojus.
Vieta: Mėgsta saulėtas vietas, su pralaidžia, šiek tiek rūgščia arba neutralia dirva (pH 6–7,5). Pirmaisiais metais reguliariai laistyti, tręšiama pavasarį.
Genėjimas: Po pasodinimo ūglius patrumpinti iki 20–30 cm virš žemės, 2–3 metus reikia šalinti silpnus ir susikryžiuojančius ūglius. Genėti geriausia ankstyvą pavasarį arba vėlyvą rudenį.
Vaisiai: Turtingos vitaminais, geležimi, cinku, variu, stiprina imunitetą. Uogos labai skanios, saldžiarūgštės, idealios vartoti šviežias, džiovintas, arbatoms ar desertams.
Derėjimas: Goji uoga dera nuo liepos iki spalio, paprastai trečiaisiais metais po pasodinimo. Žiedai pasirodo pavasarį ir pritraukia vabzdžius apdulkintojus.
Vieta: Mėgsta saulėtas vietas, su pralaidžia, šiek tiek rūgščia arba neutralia dirva (pH 6–7,5). Pirmaisiais metais reguliariai laistyti, tręšiama pavasarį.
Genėjimas: Po pasodinimo ūglius patrumpinti iki 20–30 cm virš žemės, 2–3 metus reikia šalinti silpnus ir susikryžiuojančius ūglius. Genėti geriausia ankstyvą pavasarį arba vėlyvą rudenį.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.